Tysk til privatpersoner

Skal du flytte til Tyskland på grund af job eller familie? Har du en forestående eksamen i tysk eller en jobsamtale hos en tysk virksomhed? Eller vil du blot forbedre dine tyskkundskaber til ferien? Alt afhængigt af dit nuværende niveau og behov, kan Erhvervstysk sammensætte et skræddersyet og målrettet tysk kursus for dig.

Intensiv læring med privatundervisning i tysk

Privatundervisning er den mest effektive måde at opnå netop de sproglige kompetencer, du søger. Når vi tilrettelægger din privatundervisning i tysk tages der nøje udgangspunkt i dine behov i forhold til undervisningen. Om du drømmer om at blive forhandlingsdygtig i specifikke situationer på din arbejdsplads eller om du bare gerne vil kunne begå dig på ferie og ture i tysktalende lande, det er naturligvis helt op til dig. Inden et forløb med privatundervisning i tysk startes, tilbydes du en sprogtest. Sprogtesten har til formål at vurdere dit nuværende niveau, så du er helt sikker på at få mest muligt ud af tyskundervisning hos Erhvervstysk.

Lær tysk i vores centralt beliggende undervisningslokaler eller via Skype

Undervisningen for privatpersoner vil typisk finde sted i vores undervisningslokaler centralt beliggende i Ballerup, og også her vil vi inddrage relevante undervisningsmaterialer samt cases fra dagligdagen. Inden for de seneste år har vi haft voksende interesse for vores fjernundervisning via Skype.

Tyskundervisning via Skype

Vi arbejder med tysk fjernundervisning, fordi vi godt ved, at du har travlt og måske endda befinder dig i den anden ende af landet. Med et tysk kursus over Skype kan du styrke dine kompetencer i såvel det talte men også det skriftlige tysk, afhængigt af dine behov og ønsker. Du vil kunne forøge dit ordforråd og få ”styr” på grammatikken. I princippet ligner en lektion over Skype en almindelig lektion og kan indeholde de samme elementer, vi er bare ikke fysisk til stede. Før undervisningsforløbet får du relevante opgaver via mail, som du kan lave som hjemmeopgave eller i samarbejde med sproglæreren. Før vi starter med vores tyskundervisningen, giver vi en gratis og uforbindende prøvelektion for at finde frem til dit aktuelle sprogniveau, efterfulgt af oplæg til din tyskundervisning. Der kræves ca. 25-30 lektioner for et brush-up kursus. Du kan også bare ”nøjes” med at binde dig for 10 lektioner af gangen efterfulgt af vores evaluering. En lektion over Skype er på 45 minutter, som du almindeligvis vil tage 2 gange om ugen.

Holdkurser der tager afsæt i dit nuværende niveau

Erhvervstysk tilbyder åbne holdkurser på forskellige niveauer afhængigt af efterspørgsel. Ring til os i dag og hør nærmere om vores aktuelle kursusoversigt.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt Erhvervstysk på tlf.+45 44 97 16 33 og hør nærmere

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen.