Privatundervisning tysk

At lære det tyske sprog kan være indviklet og føles som en stor mundfuld for mange. Der er mange grammatiske regler og finurligheder. Dertil kommer sig noget så simpelt som at det bare er en udfordring at lære at udtrykke sig anderledes, end man er vant til – uanset om det tysk, engelsk eller spansk, du gerne vil lære at tale.

Intensiv læring med privatundervisning i tysk

Med privatundervisning i tysk får du muligheden for, helt intensivt, at lære det tyske sprog. Sammenlignet med eksempelvis holdundervisning, vil du med en af vores sproglærere opleve, at der bliver afsat fuldt ud fokuseret tid til at tage sig af dig, dine behov og dine tyskfærdigheder.

Få privatundervisning i tysk uanset dit niveau

Når vi tilrettelægger din privatundervisning i tysk tages der nøje udgangspunkt i dine behov i forhold til undervisningen. Om du drømmer om at blive forhandlingsdygtig i specifikke situationer på din arbejdsplads eller om du bare gerne vil kunne begå dig på ferie og ture i tysktalende lande, det er naturligvis helt op til dig.

Inden et forløb med privatundervisning i tysk opstartes tilbydes du en sprogtest. Sprogtesten har til formål at vurdere dit nuværende niveau, så du er helt sikker på at få mest muligt ud af dit tysk kursus hos Erhvervstysk.

Privatundervisning i tysk for private og virksomheder

Erhvervstysk tilbyder privatundervisning tysk til både private og virksomheder. Vi har allerede hjulpet en lang række forskellige kursister med privatundervisning i tysk. Fra betydningsfulde ledere og erhvervsfolk til privatpersoner, der har behov for at forbedre deres tyske færdigheder, enten på grund af familiære forhold, inden eksamener og deslige.

Tilmeld dig privatundervisning tysk

Kunne du tænke dig at opgradere dine tyske færdigheder med et intensivt forløb i form af privatundervisning tysk? Så tilmeld dig her på siden eller kontakt os for en snak om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt Erhvervstysk på tlf.+45 44 97 16 33 og hør nærmere

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen.