• tyskundervisning til danske og internationale virksomheder

Tyskundervisning til danske og internationale virksomheder

Erhvervstysk har gennem de sidste 30 år leveret intensiv tyskundervisning til mange betydningsfulde danske og internationale virksomheder, såvel inden for det private som det offentlige. Dette vidner om vores faglige og praktiske kendskab til erhvervslivet. Vi har arbejdet med virksomheder indenfor stort set alle brancher så som maskinindustri, byggeri, bilindustri, medicinalbranchen og distribution. Klik her for et uddrag af vores referenceliste. Ligeledes har vi erfaring med tyskundervisning på alle niveauer lige fra executive management og afdelingsledere til salgsmedarbejdere, produktionsmedarbejdere og teknikkere.

Tyskundervisning til mange forskellige brancher

Tyskundervisningen til erhverv tilrettelægges hovedsageligt omkring virksomhedens egne fag- og branchespecifikke materialer samt cases fra dagligdagen, så medarbejderne bliver fortrolige med at repræsentere dem selv og deres virksomhed på tysk. Skriftlig kommunikation, inklusiv e-mail korrespondance vil også indgå i undervisningen afhængigt af ønsker og behov.

Tyskundervisning tilpasset til den enkelt medarbejder

Virksomheder har ofte en gruppe medarbejdere, der skal forbedre deres tyskkundskaber, og her vil vi vejlede i den mest optimale sammensætning af mini- og maxihold baseret på individuelle sprogtests og behovssamtaler. Selve undervisningsforløbet vil naturligvis blive tilpasset virksomhedens og de enkelte medarbejders tidsplaner. Der kræves erfaringsmæssigt ca. 30 lektioner (1 lektion = 45 minutter) for et brush-up kursus og 50 lektioner for at bevæge sig fra et sprogniveau til det næste.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt Erhvervstysk på tlf. +45 44 97 16 33 og hør nærmere

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen.