Tyskkursus København og Sjælland

Tyskland er et af de vigtigste markeder og feriedestinationer, set med danske øjne. Først og fremmest foregår megen af den handel, vi som samfund beskæftiger os med til og med tysktalende lande. Det være sig naturligvis Tyskland, men også lande såsom Østrig, Liechtenstein samt dele af Schweiz, Luxembourg og Belgien. Tysk er det mest talte sprog i Europa. Der er altså en god sandsynlighed i, at du på et eller andet tidspunkt i dit arbejdsliv vil stifte bekendtskab med at kunne trække på nogle gode tyskfærdigheder – uanset om du er mekaniker, eksportmedarbejder eller leder i en større international virksomhed.

Med større tyskkompetencer vil du kunne forbedre dine relationer til dine forretningsforbindelser, og som Lykke Friis, prorektor for Københavns Universitet siger: ”Mit Englisch kommet man durch, mit Deutsch kommt man weiter.”

Et tyskkursus kan i øvrigt være en fordel for dig, der frekvent ferierer i Tyskland. Evnen til at kunne kommunikere med hinanden starter nemlig med at bryde de sproglige barrierer, og det er her, tyskkurser fra Erhvervstysk kan være en god investering.

Lær tysk med et tyskkursus fra Erhvervstysk

Erhvervstysk er en sprogskole i Hovedstadsregionen med mere end 30 års erfaring. Vi åbnede i 1986 for de første kursister og har siden mødt mange personer og grupper, alle med ét og samme formål: At forbedre deres tyskfærdigheder, så de følte sig klar til en given opgave eller situation. Vores sproglærere hjælper dig med både dine mundtlige og skriftlige færdigheder.

Et intensivt tyskkursus hos Erhvervstysk er et tæt samarbejde mellem sproglærer og kursist. Med henblik på at kunne løse vores opgaver bedst muligt, forventes der derfor også engagement og fokus fra kursisternes side.

Tyskkursus for private og virksomheder

Hos Erhvervstysk arbejder vi med både privatpersoner og virksomheder. Vores intensive kurser og undervisning målrettes hver enkelt kursist, og vi tager derfor også stærkt udgangspunkt i dine ambitioner og formål med kurset i tilrettelæggelsen af forløbet. Det kan være, du har brug for hjælp inden en eksamen, men det kan også være, du som leder har behov for at kunne tale med transnationale afdelinger i virksomheden.

Gennem vores samarbejde med en lang række virksomheder har vi opbygget erfaring med at planlægge denne type forløb. Det kan således tilrettelægges på flere forskellige måder, så det samtidig er foreneligt med dine daglige opgaver og forpligtelser.

Et tyskkursus hvor der tages udgangspunkt i dit niveau

Et tyskkursus har til formål at forbedre dine tyskfærdigheder, uanset hvilket niveau du starter på. Som det allerførste lader vi dig derfor gennemgå vores fuldt ud professionelle sprogtest, der har til formål at teste dit nuværende sprogniveau i tysk. Ligeledes hjælper sprogtesten os til at finde ud af, om der er nogle områder, der kunne kræve særlig opmærksomhed og fokus fra sproglærerens side.

Tysk for begyndere

Hos Erhvervstysk tilbyder vi blandt andet særlige tyskkurser for begyndere. Disse kurser er for dig, der aldrig har beskæftiget sig med det tyske sprog eller som har minimalt kendskab dertil. Tysk for begyndere er særligt tilrettelagt for dig for at få lyst at lære tysk. Vi finder en genvej til tysk ved at fokusere på det talte sprog lige fra begyndelsen af.

Kontakt os for spørgsmål vedr. tyskkursus og sprogtest

Drømmer du om at forbedre dine tyskfærdigheder og udbygge dit kompetencefelt med et intensivt tyskkursus? Så kontakt os allerede i dag for gratis og uforbindende sprogtest/behovsanalyse.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt Erhvervstysk på tlf. +45 44 97 16 33 og hør nærmere

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen.